RPAS Theory Basic

Dé online modulaire training voor de EASA Remote Pilot Competence Theorie (Categorie A1, A2 en A3)

Bekijk de trailer!

Het RPAS Theory lesprogramma is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je in jouw eigen tempo de verschillende modules kan behandelen. Het lesprogramma kent twee verschillende niveau’s; een Basic Level en een Advanced Level.

Voor ieder niveau zijn verschillende modules vastgesteld. Je verzamelt de benodigde kennis op momenten dat het jou uitkomt.

Wanneer je alle modules van het Basic Level bestudeerd hebt, dan kan je op dat niveau examen doen. Na het behalen van het Basic Level ontvang je een ROC Light certificaat.

Als je verder wilt doorleren voor het Advanced Level, dan dien je naast alle Basic modules ook de Advanced modules te bestuderen. Wanneer je hiermee klaar bent, dan kan je het Advanced Level examen doen. Na het behalen van het Advanced Level ontvang je een RPA-L Theorie certificaat waarmee je aan de verplichte praktijktraining kan beginnen om het RPA-L bewijs van bevoegdheid te behalen.Deze training werd ontwikkeld door


Team
Team

De online trainingen van Drone Flight Academy zijn letterlijk door het hele team ontwikkeld. Onze drone-instructeurs hebben allemaal ruime ervaring in het werken met drones. Vanuit een achtergrond bij defensie of vanuit de luchtvaart. Je werkt hierdoor samen met dé experts uit het veld. Zij kennen alle technische opties van de drones, weten alles over vergunningen en kennen alle wet- en regelgeving. Zo haal je maximaal rendement uit je opleiding.


Cursussen in deze bundelRPAS Theory - Basic - 1. Algemene Kennis - Introductie
Dé start voor de online ROC Light opleiding
Team
RPAS Theory - Basic - 2. Regelgeving Nationaal - Nederland
Regelgeving voor drones uit de ROC Light opleiding
Team
RPAS Theory - Basic - 3. Meteorologie (lage hoogte)
Meteorologie op lage hoogte voor de ROC Light opleiding
Team
RPAS Theory - Basic - 4. Navigatie
Navigatie voor de ROC Light opleiding
Team
RPAS Theory - Basic - 5. Menselijke Prestaties - Fit to Fly
Fit to fly training voor de ROC Light opleiding
Team
RPAS Theory - Basic - 6. Operationele Procedures
De training in operationele procedures voor de basis RPAS opleiding
Team

Originele prijs: €0


Frequently Asked Questions


Wanneer begint en eindigt deze cursus?
De cursus starts nu, en eindigt nooit! Het is een complete cursus om op je eigen tempo - jij besluit wanneer je begint en wanneer je stopt.
Hoe lang heb ik toegang tot deze cursus?
Wat dacht je van levenslang? Nadat je bent ingeschreven heb je ongelimiteerde toegang tot de cursus zolang als je wilt - en op alle devices die je hebt. En wij beloven de inhoud aan te passen wanneer dat nodig is om bij te blijven op ontwikkelingen in de regelgeving.
Wat zit er in deze bundel?
De RPAS Theory - Basic bundel omvat alle theorie lessen die je nodig hebt voor het ROC-Light, en de basis van het RPA-L. Op die manier hou je de opties open om door te gaan met het RPA-L.
Wat betekent EASA voor deze training?
Vanaf Juni 2020 gaan de Nederlandse ROC-L en RPA-L op in het EASA Remote Pilot Competence brevet. De RPAS Theory Basic training voldoet nu al aan de eisen voor de EASA Open categorie A1, A2 en A3. De RPAS Advanced training voldoet aan de EASA Open categorie B. Wij zijn klaar voor de toekomst! Jij ook?

Betalen via iDeal kan op droneflightacademy.eu. Je krijgt dan een coupon voor deze site.