DroneBewijs

Alles wat je moet weten om in Nederland met een drone te vliegen. Na afloop ontvang je het DroneBewijs.

Haal nu je DroneBewijs voor amateur drone piloot met deze online training. Je leert hier alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met een consumenten drone in Nederland. Dat is niet verplicht, maar deelname aan het luchtverkeer is niet eenvoudig. Jezelf op de hoogte brengen en houden is daarom verstandig.

De cursus is gebaseerd op een DJI drone, en geeft je daarom ook praktische direct uitleg over de instellingen van de controller. Daarnaast word je door het bekijken van de video op een informatieve en toegankelijke manier uitgelegd wat de do's en don'ts zijn bij het vliegen met drones.

Je krijgt daarbij uiteraard uitleg over waar je vooral wel en niet mag vliegen, en hoe je omgaat met privacy, natuur en andere gebruikers van het luchtruim. De cursus duurt ongeveer 30 minuten.

Deze cursus wordt afgesloten met een online test van 20 vragen. Als je deze test haalt, dan ontvang je een persoonlijk DroneBewijs op bankpas formaat. Je kan dit bewijs gebruiken als drone ID in Nederland. Ook fijn om te weten: als de inhoud van deze training aanpassing nodig heeft, bijvoorbeeld door ontwikkelingen in regelgeving of gedragscodes, dan passen wij hem voor je aan. Betalen doe je maar één keer. Zo hou je jezelf direct op de hoogte!

Drone Flight Academy is een door de overheid erkend bedrijf voor professionele drone opleidingen. Mocht je willen doorgaan met één van onze andere trainingen, dan krijg je een flinke korting op deze aanvullende training. In de brief met het DroneBewijs zit een unieke coupon code. Uiteraard kan je al onze theorie trainingen online, en in jouw eigen tempo volgen!

Je kunt betalen via Creditcard of hieronder via Ideal

https://www.droneflightacademy.eu/dronebewijs-beta...


Deze training werd ontwikkeld door


Frits
Frits

Frits Muller is oprichter van de Defensie eenheid ‘op afstand bestuurbare onbemande luchtvaartuigen.’ Binnen Defensie is hij opgeleid tot Flight Safety Manager. Frits is een drone professional van het eerste uur en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met militaire drones. Sinds 4 jaar werkt hij als manager en drone-instructeur ook in de civiele dronewereld. Frits Muller is in het bezit van RPA-L bevoegdheid, inclusief FI (Flight Instructeur), zowel in Nederland als Duitsland. Frits is naast een goede drone-opleider ook deskundig in vliegveiligheid en Arbo.


Cursus curriculum


  DroneBewijs
Beschikbaar in dagen
dagen na jouw inschrijving
  DroneBewijs examen
Beschikbaar in dagen
dagen na jouw inschrijving

Frequently Asked Questions


Wanneer begint en eindigt deze cursus?
De cursus start nu, en eindigt nooit! Het is een complete cursus om in je eigen tempo te leren - jij besluit wanneer je begint en wanneer je stopt.
Hoe lang heb ik toegang tot deze cursus?
Wat dacht je van levenslang? Nadat je bent ingeschreven heb je ongelimiteerde toegang tot de cursus zolang als je wilt - en op alle devices die je hebt.
Wat als ik ontevreden ben over de cursus?
Als jij ontevreden bent over onze opleiding, dan zijn wij dat ook! Mocht je vinden dat de training niet voldoet, dan kan je ons totdat het certificaat is uitgereikt contacteren om je geld terug te krijgen.

Betalen via iDeal kan op droneflightacademy.eu. Je krijgt dan een coupon voor deze site.