RPAS Theory - Basic - 3. Meteorologie (lage hoogte)

Meteorologie op lage hoogte voor de ROC Light opleiding

Deze training werd ontwikkeld door


Team
Team

De online trainingen van Drone Flight Academy zijn letterlijk door het hele team ontwikkeld. Onze drone-instructeurs hebben allemaal ruime ervaring in het werken met drones. Vanuit een achtergrond bij defensie of vanuit de luchtvaart. Je werkt hierdoor samen met dé experts uit het veld. Zij kennen alle technische opties van de drones, weten alles over vergunningen en kennen alle wet- en regelgeving. Zo haal je maximaal rendement uit je opleiding.


Cursus curriculum


  Introductie
Beschikbaar in dagen
dagen na jouw inschrijving
  Weer op lage vlieghoogtes
Beschikbaar in dagen
dagen na jouw inschrijving

Frequently Asked Questions


Wanneer begint en eindigt deze cursus?
De cursus start nu, en eindigt nooit! Het is een complete cursus om in je eigen tempo te leren - jij besluit wanneer je begint en wanneer je stopt.
Hoe doe ik examen?
De examens voor beide RPAS Theory niveau’s worden op vaste momenten gepland, meestal 1x per maand op een centrale locatie. De examen data worden gecombineerd met mini-events waar je de gelegenheid hebt om met andere cursisten informatie uit te wisselen, en instructeurs te spreken. Vaak worden er demonstraties gegeven voor vervolg opleidingen of nieuwe producten. Alle examens worden volgens een protocol afgenomen. Het reglement hiervoor ontvang je wanneer je jezelf aanmeld voor een examen.
Is deze training alleen online?
Om je te helpen in je voorbereiding naar het examen, kan je deelnemen aan de wekelijkse webinars. Iedere week wordt één module door een Instructeur live behandeld. Dat geeft jou de mogelijkheid om vragen te stellen. De inloggegevens van de webinars, en de schema’s, ontvang je na aanmelding voor één van beide RPAS Theory niveau’s.

Deze cursus wordt snel vrijgegeven voor deelname!