Fzx6fosfrbcvuuvqfvp5

Consolid - Drone piloot entree test

De eerste stap in de selectie om drone piloot bij Consolid te worden!

Altijd al de droom om piloot te worden? Bij Consolid word je opgeleid voor de baan van de toekomst. Jij wordt dronepiloot!

Maar drone piloot, dat word je niet zomaar! Daarom heeft Drone Flight Academy een entreetest ontwikkeld die informatie geeft over jouw slagingskans voor een professioneel dronebewijs. Uiteraard hebben we begrip dat je (nog) niet alles afweet van drones. Daarom volg je eerst een online training. Na afloop van deze training krijg je een aantal vragen over de theorie en jouw motivatie om dronepiloot te worden.

De resultaten van jouw entreetest bepalen het vervolg traject. Bereid je daarom goed voor op de test door de online training aandachtig te doorlopen!

Wil je in aanmerking komen om deze entreetest te doen? Neem dan contact op met Consolid om een voucher code te krijgen.Frequently Asked Questions


Wat is de Consolid drone piloot entree test?
Drone piloot zijn is een uitdagend beroep waar je verschillende vaardigheden voor nodig hebt. Met deze eerste test wordt gekeken naar de mate waarin je nieuwe informatie opneemt. Uiteraard hebben we begrip dat je misschien nog niet alles weet over drones. Daarom volg je, voordat je de test doet, eerst een online training. Als je deze training hebt afgerond kan je aan de test deelnemen. De resultaten van de test worden door Drone Flight Academy verzameld en verwerkt tot een opleidingsadvies aan Consolid over jouw slagingskans als drone piloot.
Hoe doe ik de test?
Aan het einde van de online training krijg je de mogelijkheid om jezelf te registreren voor de test. Deze test bestaat uit een aantal tijdsgebonden vragen. Een deel van de vragen komt uit de online training, een ander deel betreft jouw motivatie. Bedenk daarom nu alvast waarom je graag drone piloot zou willen worden, en welke vaardigheden je hiervoor hebt.

Betalen via iDeal kan op droneflightacademy.eu. Je krijgt dan een coupon voor deze site.